Αγαπητοί αναγνώστες – συνεργάτες,

Πριν από 45  και πλέον χρόνια η εταιρία µας Σ. Παπαθεοδοσίου A.E.B.E. ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελληνική αγορά των Συστηµάτων Στερέωσης και Βιοµηχανικών εργαλείων, µε σκοπό να την εφοδιάσει µε εργαλεία και αναλώσιµα υψηλής ποιότητας, κυρίως γνωστών µεγάλων οίκων του εξωτερικού.

Ετσι καταφέραµε να καταξιωθούµε στην αγορά µας προσφέροντας πάντα άριστα προϊόντα, που τα υποστηρίξουµε µε όσο καλύτερες υπηρεσίες µπορούµε, τόσο πριν από την πώληση (τεχνογνωσία – marketing), όσο και µετά από αυτήν (τεχνικό service).

Στην πορεία µας, µε την πολυετή πείρα που αποκτήσαµε, αφουγκραζόµενοι πάντα εσάς τους πελάτες µας και τις ανάγκες σας, διαπιστώσαµε ένα σηµαντικό κενό που υπήρχε στην αγορά µας.

Ηταν ιδιαίτερα εύκολο να βρει κάποιος µεγάλη ποικιλία από πολύ καλά επώνυµα προϊόντα, πολλών διαφορετικών οίκων, κυρίως  του εξωτερικού και ανώνυµα ή αγνώστου brand προϊόντων αµφίβολης ποιότητας.

Ήταν όµως αδύνατο ή και πολύ δύσκολο να βρει κάποιος προϊόντα γνωστού brand εµπιστοσύνης που να έχουν πολύ καλή έως άριστη ποιότητα και τιµή χαµηλότερη από αυτή των γνωστών µεγάλων brands του εξωτερικού.

Έτσι λοιπόν δηµιουργήσαµε το δικό µας brand το SPAP (που προέρχεται από τα αρχικά της εταιρίας µας). Αξιοποιώντας την εµπειρία µας, ψάχνοντας καλά την διεθνή και Ελληνική αγορά των κατασκευαστών αρχίσαµε να επιλέγουµε για εσάς προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και να τα εντάσουµε στην γκάµα των προϊόντων SPAP.

Σας παρουσιάζουµε τα προϊόντα SPAP που φιλοδοξούν να διεκδικήσουν σηµαντικό µερίδιο των προτιµήσεών σας, στηριζόµενοι στις απαράβατες αξίες του brand SPAP, δηλαδή:

  •  Ποιότητα
  •  Εργονοµία

  •  Υποστήριξη πριν την πώληση (τεχνογνωσία, marketing)

  •  Υποστήριξη µετά την πώληση (γρήγορο και αποτελεσµατικό inhouse service).

 

Με µία έκφραση value for money, δηλαδή εργαλεία που θα τιµήσουν µε τον καλύτερο τρόπο και το τελευταίο ευρώ που θα δαπανήσετε για την αγορά τους.

∆οκιµάστε ένα SPAP… Θα ενθουσιαστείτε!

Αναθέτουμε την παραγωγή των συστημάτων στερέωσης σε πιστοποιημένα εργοστάσια
του εξωτερικού με δικές μας προδιαγραφές ποιότητας SPAP τα οποία
είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας